Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: На коронавірус у Києві хворіють понад 150 школярів та майже 80 педагогів

10 лютого 2021 року, 12:10

На коронавірус у Києві хворіють понад 150 школярів та майже 80 педагогів. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час онлайн-брифінгу.

«Ситуація з навчальним процесом у столиці – контрольована. На сьогодні в Києві працюють усі школи та дитячі садочки. На карантин зачинені тільки окремі групи чи класи в деяких виховних та навчальних закладах», – сказав Віталій Кличко.

Так, за словами мера, на дистанційному навчанні перебувають 112 класів у 70 школах столиці.

«Усього хворих на коронавірус школярів у Києві – 154. Також хворіє 79 педагогів», – зазначив мер столиці.

У дитячих садочках через виявлені випадки вірусу тимчасово закриті 36 груп у 32 садках. Наповненість дітей у садочках – майже 50 відсотків.

«Нагадаю, що з огляду на негоду, яка вже кілька днів вирує в столиці, ми запропонували батькам, у кого є така можливість, поки залишати дітей вдома. Педагогічні колективи київських шкіл організували навчальний процес у змішаному форматі – з можливістю для школярів і дистанційного навчання», – повідомив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]