Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: На Софійській площі вже практично змонтували та розпочинають прикрашати символічну ялинку незламності (+фото)

17 грудня 2022 року, 13:33

На Софійській площі вже встановили та розпочинають прикрашати символічну ялинку незламності. Фото, як готують Головну ялинку країни, опублікував у своєму Telegram-каналі мер Києва Віталій Кличко.

«На Софійській площі вже практично змонтували та розпочинають прикрашати символічну ялинку незламності. Цього року Головна ялинка країни – штучна, заввишки 12 метрів. Її прикрасять енергозберігаючими гірляндами, що світитимуться від генератора. Підсвічення ялинки, скоріш за все, відбуватиметься в певні години. Також поруч з генератором облаштуємо точки для підзарядки гаджетів, розмістимо їх в цікавому наметі, залишу поки інтригою, в якому саме», – зазначив Віталій Кличко.

Новорічне дерево прикрасять іграшками минулих років – близько тисячею куль синіх і жовтих кольорів та білими голубами. Верхівку головної ялинки вінчатиме герб України. Нижня частина ялинки буде оформлена стендами з прапорами країн, що допомагають Києву впоратися з викликами та наслідками війни.

Нагадаємо, цьогоріч ялинку встановлюють та прикрашають за рахунок меценатів і бізнесу, генератор теж надали благодійники. Місто коштів не витрачає.

Масових розважальних заходів, фудкортів, ярмарків та атракціонів на Софійській площі цьогоріч також не буде.

Встановлення символічної ялинки незламності на Софійській площі

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]