Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: На велосипедно-пішохідному мосту замінюють скло, пошкоджене вибухом російської ракети

10 листопада 2022 року, 13:18

На велосипедно-пішохідному мосту фахівці замінюють скло, яке було пошкоджене вибухом російської ракети 10 жовтня. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Відновлюємо наш пішохідно-велосипедний міст! Скло для перильної огорожі та підлогове скло виготовили й доставили. І вже фахівці встановлюють нові скляні елементи замість пошкоджених вибухом російської ракети. Із 16 елементів підлогового скла вже замінили 14. Також ремонтують освітлення перил», – написав Віталій Кличко.

Мер Києва нагадав, що працівники підприємства «Київавтошляхміст» одразу після ліквідації наслідків вибуху 10 жовтня здійснили детальний огляд конструкцій мосту. Він – неушкоджений.

«Наш міст вистояв! І вже невдовзі кияни та гості столиці зможуть знову гуляти ним та милуватися чудовими краєвидами нашого незламного міста», – наголосив Віталій Кличко.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]