Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «На велосипедно-пішохідному мосту здійснюють регламентні технологічні роботи до завтрашнього дня»

13 червня 2019 року, 13:41

Від сьогодні до середини завтрашнього дня на велосипедно-пішохідному мосту між Володимирською гіркою та Аркою дружби народів здійснюють регламентні технологічні роботи. Тому на цей час доступ пішоходів на міст обмежили. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко.

«До завтра ми тимчасово обмежили доступ на пішохідний міст для здійснення технологічних робіт. Це необхідно, бо вже «влігся» гусасфальт – покриття мосту, відійшла зайва крихта, яку потрібно прибрати та помити і почистити міст, нанести пластикову розмітку. Ми говорили про це раніше, коли люди цікавилися чому багато маленьких камінців. Така технологія використання гусасфальту – зайва крихта відходить через деякий час. Уже завтра вдень міст чекатиме на відвідувачів», – сказав Віталій Кличко.

Що стосується захисної плівки на скляних елементах мосту, яка постраждала від вандалів, то її найближчим часом замінять на шар захисного суперброньованого скла. Скляні елементи на мосту, зазначив мер, залишаться. Вони – абсолютно безпечні.

«Ми знімемо захисну плівку і замість неї, додатково до міцної конструкції скляних елементів, покладемо ще один шар суперброньованого скла. Сподіваємось, що таких випадків із вандалізмом більше не повториться», – додав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]