Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко на відкритті «Молодості»: «Наш кінофестиваль має бути відомим на весь світ»

27 травня 2018 року, 21:25

Кінофестиваль «Молодість» повинен стати одним із найважливіших щорічних культурних заходів у столиці. І він має бути відомим на весь світ. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, який взяв участь у відкритті 47-го міжнародного кінофестивалю «Молодість».

Мер зауважив, що цього року «Молодість» вперше відбувається навесні. «І на новій чудовій локації – на Поштовій площі. Я радий, що кияни та гості столиці протягом тижня зможуть насолоджуватися сучасним кінематографом під відкритим небом», – сказав мер Києва.

Віталій Кличко висловив сподівання, що всі гості кінофестивалю оцінять красу та гостинність Києва і ділитимуться позитивними враженнями про наше місто у своїх країнах. «Ще вчора у столиці ми приймали найпрестижніший спортивний захід – фінал Ліги Чемпіонів УЄФА. А вже сьогодні в Києві подвійне свято – день нашого міста та відкриття 47-го фестивалю «Молодість». І моє завдання як мера – зробити все, щоб якомога більше подібних заходів відбувалося в столиці. А також – щоб «Молодість» стала одним із найважливіших щорічних культурних заходів у столиці. Цей кінофестиваль має бути відомим на весь світ», – сказав Віталій Кличко.

Мер Києва побажав всім приємних вражень та емоцій від кіно під відкритим небом.

47-й кінофестиваль «Молодість» відбуватиметься в Києві з 27 травня до 3 червня.

На фестивалі покажуть близько двох сотень коротко- і повнометражних стрічок, які відзначили на міжнародних європейських фестивалях, а також фільм-лауреат премії «Оскар».

Відкриє фестиваль польська стрічка Малгожати Шумовської «Обличчя/Рило». Фільм покажуть під відкритим небом, на великому LED-екрані, встановленому на Поштовій площі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]