Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Нам потрібно побудувати близько 20 дитсадків, щоби черги у дошкільні заклади столиці не було»

01 вересня 2017 року, 20:22

 

У Києві потрібно побудувати ще близько 20 дитсадків, щоби черги у дошкільні навчальні заклади столиці не було. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу «Київ».

«Цього року ми відкриваємо 10 дитсадків - як новозбудованих, так і повністю відреконструйованих. Це досягнення, яким я пишаюсь. Приємно презентувати нові умови для виховання і освіти, які ми пропонуємо для дітей киян. Якщо три роки тому черга у дитсадки Києва складала понад 15 тисяч дітей, то за три роки ми зменшили її до 5 тисяч. І наше завдання - щоби через два роки черги до дитсадків у Києві взагалі не було. Це непросте завдання. Щоби його виконати, нам потрібно побудувати близько 20 дитсадків», - сказав Віталій Кличко.

Мер також зазначив, що столична влада повертає у комунальну власність дитячі садки, приміщення яких тривалий час використовувались не за призначенням, і робить у них капремонти.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]