Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Навіть в умовах воєнного стану місто робить усе, щоб і надалі оснащувати столичні лікарні сучасним обладнанням

30 вересня 2022 року, 12:52

Навіть в умовах воєнного стану столиця робить усе, щоб і надалі оснащувати міські лікарні сучасним обладнанням. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час відвідування Міської дитячій клінічній лікарні № 1, яка отримала партію нового реанімаційного обладнання.

«Місто залучило від Українського Міжнародного кризового фонду та компанії  Project Cure спеціальне обладнання, яке ми передали в цю лікарню. Його встановлюють і налагоджують. А деяке вже працює. Зокрема, ми отримали чотири багатофункціональних ліжка-каталки класу Prime, пристосованих для транспортування важких хворих із приймального відділення та операційних. Ліжка – з можливістю надання інтенсивної допомоги вже під час транспортування та при подальшому перебуванні пацієнта у відділенні реанімації на цьому ліжку», – зазначив Віталій Кличко.

Також медзаклад отримав три дефібрилятори для здійснення реанімаційних заходів. Три монітори спостереження за пацієнтом, що дозволяють у реальному часі отримувати показники життєдіяльності (насичення крові киснем, частоту серцевих скорочень, артеріальний тиск та електрокардіографію). Та анестезійні маски й шприці.

«Ми вдячні небайдужим благодійникам за допомогу. Це важливо. Бо буде врятоване життя не одного маленького пацієнта. Навіть в умовах воєнного стану місто робить все, щоб і надалі оснащувати столичні лікарні сучасним обладнанням», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]