Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Найбільший, головний прапор України і флагшток, на якому він майорить, – у відмінному стані»

27 серпня 2020 року, 15:07

Мер Києва Віталій Кличко спростував чутки про нібито пошкодження головного прапора України. Про це Віталій Кличко написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Друзі! Бачу, як схвилювали чимало інтернет-користувачів фото спущеного найбільшого, головного прапора України. Хтось збентежений, а хтось вже почав зловтішатися і маніпулювати. Так от, сенсації немає. Прапор не пошкоджений вітром, як писали деякі «джерела». Його не замінили на новий. Для належної експлуатації флагштока мають регулярно відбуватися регламентні роботи – для перевірки, в якому стані полотно прапора та інженерна споруда флагштока. Сьогодні вперше після відкриття меморіалу здійснили такі роботи. Отже, прапор цілий, флагшток у відмінному стані. І всі можуть побачити, що наш головний прапор гордо майоріє над Києвом», – наголосив Віталій Кличко.

Нагадаємо, що 22 серпня мер Києва Віталій Кличко відкрив меморіал, де встановлений найвищий флагшток, на якому підняли найбільший, головний прапор України. Висота флагштоку сягає майже   90 метрів. А розміри полотнища прапора – 16 на 24 метри.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]