Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Найближчим часом столична влада планує презентувати програму, яка підвищить якість послуг у дитячих садках»

06 липня 2017 року, 17:35

 

Найближчим часом столична влада планує презентувати програму, яка має підвищити якість послуг у дитячих садках Києва. Про це заявив мер столиці Віталій Кличко під час сесії Київради.

Він наголосив, що цього року в столиці планується відкрити 10 нових і відреконструйованих дитячих садків. За словами Віталія Кличка, це дозволить зменшити черги в садки на 3,5 тисячі дітей. Всього ж нині в черзі в столичні дитсадки перебувають понад 10 тисяч дітей.

«Ми працюємо для вирішення цієї проблеми, зважаючи на бажання киян віддавати дітей переважно в комунальні садочки», – наголосив він.

За словами Віталія Кличка, сьогодні місто виділяє значні кошти на утримання кожної дитини в комунальних садочках.

«Найближчим часом ми плануємо презентувати програму, яка передбачає принцип «гроші ходять за дитиною». Тобто, ми даємо можливість відкривати приватні садки, а місто сплачуватиме за перебування в них дітей», – сказав мер Києва.

За його словами, таке співфінансування дасть можливість дуже швидко вирішити проблему якості надання послуг дошкільними закладами.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]