Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Не всі зацікавлені в тому, щоб опалювальний сезон у столиці розпочався без проблем»

26 вересня 2019 року, 19:41

Не всі зацікавлені в тому, щоб опалювальний сезон у столиці розпочався вчасно і без проблем. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу «Newsone».

«Наприклад, сьогодні депутати Київради мали б вирішувати вкрай важливі для міста питання. Це і формування бюджету на наступний рік. І підготовка до опалювального сезону та багато інших. До недавніх пір Київрада ефективно працювала. Але сьогодні певні особи, зацікавлені в дестабілізації ситуації в столиці, заблокували роботу Київради. І вона не збирається. Депутатам дзвонять, погрожують, залякують - аби вони не ходили на засідання. Тому, якщо в нас будуть проблеми із запуском тепла, кияни мають спитати у своїх депутатів: чому так сталося і чому вони не збиралися на засідання, ігноруючи вирішення гострих питань життєзабезпечення міста», – заявив Віталій Кличко.

Він також додав, що міська влада робить все необхідне, аби процес запуску системи теплопостачання відбувся в належний термін і без збоїв. Мер також припустив, що опалювальний сезон може початися раніше, зважаючи на погодні умови – якщо середньодобова температура буде нижчою, ніж 8 градусів тепла.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]