Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Німецькі партнери передали Києву 8 пожежно-рятувальних автівок з необхідним спорядженням  та 12 реанімобілів (+відео)

18 квітня 2022 року, 17:39

Німецькі партнери Києва передали українській столиці 8 пожежно-рятувальних автомобілів з необхідним спорядженням та 12 реанімобілів. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі та опублікував відео передачі спецавітовок.

«Дякую нашим німецьким партнерам і друзям за допомогу Києву та Україні. Сьогодні передав КО «Київмедспецтранс» 12 реанімобілів із найсучаснішим обладнанням, які на моє прохання подарував нам Мюнхен – наше місто-побратим. Також різні міста Німеччини передали Києву 8 пожежно-рятувальних автомобілів та необхідне спорядження», – написав Віталій Кличко.

Зокрема, Київ отримав авто з пожежними драбинами, автоцистерну, гідравлічні інструменти та обладнання для розчистки завалів і порятунку людей, генератори, гідроножиці, електроінструмент і спеціальний захисний одяг для пожежних-рятувальників. Сьогодні міська влада передала все це підрозділам Головного управління ДСНС України в місті Києві.

«Карети швидкої, пожежно-рятувальна техніка сьогодні дуже потрібні місту. Адже вони працюють не тільки в столиці, а й допомагають у передмістях.  У Бучі, Ірпені, Гостомелі, Бородянці», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]