Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко обговорив із Тимчасовою повіреною в справах США в Україні Крістіною Квін готовність Києва до можливої подальшої агресії Росії

25 січня 2022 року, 17:23

Мер Києва Віталій Кличко обговорив із Тимчасовою повіреною у справах США в Україні Крістіною Квін ситуацію в Києві та в Україні на тлі можливої подальшої агресії Росії та підготовку сил самооборони столиці. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Зустрівся сьогодні з Тимчасовою повіреною в справах США в Україні Крістіною Квін. Подякував пані Квін за політичну підтримку Сполученими Штатами незалежності й територіальної цілісності України. Вона запевнила, що США підтримують прагнення українців відстоювати свою свободу й демократичний шлях розвитку своєї держави», – написав Віталій Кличко.

Під час зустрічі Віталій Кличко та Крістіна Квін обговорили готовність Києва до можливого загострення ситуації у зв’язку з імовірністю подальшої агресії Росії, підготовку сил самооборони столиці.

«Звернувся до Тимчасової повіреної і про допомогу експертів в сфері організації ефективної системи місцевої самооборони. Пані Крістіна Квін зазначила, що від стабільної і спокійної ситуації в столиці залежить ситуація і в усіх регіонах країни. І підкреслила, що Адміністрація США підтримує розвиток і зміцнення місцевого самоврядування в Україні, як основу демократії в державі. Також ми єдині в думці, що сьогодні для всіх гілок влади і для всіх політичних сил – час об’єднання зусиль для захисту України. Чвари і політичне айкідо в країні тільки дестабілізують ситуацію, якою може скористатися ворог. А він у нас – один. Це – російський агресор», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]