Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко обговорив в Давосі з президенткою ЄБРР подальшу співпрацю банку з Києвом

18 січня 2023 року, 17:39

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся в Давосі з президенткою ЄБРР Оділь Рено-Бассо та першим віце-президентом банку Юргеном Рігтерінком. Обговорили подальшу співпрацю Європейського банку реконструкції та розвитку з Києвом. Про це Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Сьогодні столиця реалізовує спільно з ЄБРР кілька великих і важливих проєктів. Зокрема, йдеться про фінансування закупівлі Києвом вагонів метро на 50 млн євро. Допомогу в модернізації теплоенергетичного комплексу – загальна сума проекту 140 млн євро. Закупівлю трамваїв на 60 млн євро, а також 60 мільйонів ЄБРР виділить на ремонт мосту метро через Дніпро», – підкреслив Віталій Кличко.

Також він зазначив, що Київ обговорює з партнерами з ЄБРР фінансування будівництва лікарні швидкої допомоги на правому березі столиці.

«Усі проекти продовжуємо і втілимо. Києву і надалі допомагатимуть. Дякую нашим партнерам та друзям, які вірять в Київ і в Україну!», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]