Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко офіційно відкрив 56-й конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC), який уперше відбувається у Києві

01 жовтня 2018 року, 12:30

Вічний чемпіон WBC, мер Києва Віталій Кличко офіційно відкрив 56-й конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC), який уперше відбувається у Києві.

До столиці України приїхали зірки світового боксу Леннокс Льюіс, Евандер Холіфілд, Ерік Моралес та багато інших. Прибули також президенти федерацій країн-членів WBC, судді, спортивні менеджери та функціонери. Всього у Києві зібралися близько 700 учасників конгресу зі 166 країн світу.

Також до столиці України прилетів легендарний американський фотограф Нейл Лейфер, який працював на 16-ти Олімпійських іграх, чотирьох чемпіонатах світу з футболу, багатьох боксерських поєдинках найвищого рівня. Нейл Лейфер, якого вважають одним із найкращих спортивних фотографів світу, «задокументував» майже всю професійну кар’єру Мухаммеда Алі. Зокрема, і три поєдинки із Джо Фрейзером та бій із Джорджем Форманом. Під час конгресу у Києві Нейл Лейфер прочитає лекцію для спортивних фотокореспондентів.

Програма конгресу в Києві буде цікавою і насиченою. Увечері в понеділок, 1 жовтня, відбудеться благодійний аукціон, зібрані на якому кошти спрямують на облаштування одного зі спортивних залів Маріуполя. На аукціон, зокрема, виставлять оригінальні чемпіонські пояси легенд WBC.

У вівторок, 2 жовтня, легенди боксу відвідають дитячий будинок на Оболоні. Соціальна робота – важлива складова у діяльності WBC.

А з 15:00 у вівторок у торговому центрі «Gulliver» відбудеться автограф-сесія. Участь у ній візьмуть Леннокс Льюіс, Евандер Холіфілд, Олександр Усик і Віталій Кличко.

У середу, 3 жовтня, відбудеться шоу талантів серед боксерів. А в п’ятницю всі охочі зможуть відвідати Залу Слави українського боксу та музей братів Кличків.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]