Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко онлайн взяв участь у форумі мерів на платформі Економічного комітету ООН у Женеві: Росія, по-звірячому знищуючи Україну і мирних українців, несе сьогодні загрозу для всього цивілізованого світу

05 квітня 2022 року, 15:02

Росія, по-звірячому знищуючи Україну і мирних українців, несе сьогодні загрозу для всього цивілізованого світу. Про це мер Києва Віталій Кличко написав у своєму Telegram-каналі за підсумками участі онлайн у форумі мерів на платформі Економічного комітету ООН у Женеві.

«Сьогодні онлайн узяв участь у форумі мерів, що відбувається на платформі Економічного комітету ООН у Женеві. Наголосив на тому, що Росія сьогодні чинить геноцид проти українців. Бо інакше ті жахіття, що ми побачили в Бучі, Ірпені, Гостомелі та інших передмістях столиці після звільнення їх від окупантів, назвати не можна. Росія, по-звірячому знищуючи Україну і мирних українців, несе загрозу сьогодні для всього цивілізованого світу. І світ повинен це усвідомлювати. Та зробити все, щоб зупинити дикість, варварство і військові злочини РФ. Зупинити не співчуттям і заявами, а реальними і рішучими кроками. – Суворими санкціями проти агресора, військовою допомогою Україні», – наголосив Віталій Кличко.

Мер Києва підкреслив, що сьогодні в підтримці та допомозі Українській державі дуже важлива єдність позиції і дій ЄС та інших країн-партнерів України. – Це стосується й економічної, гуманітарної, допомоги у влаштуванні біженців та переселенців. А також – військової допомоги Україні – озброєнням, щоб наша держава могла себе захищати.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]