Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко оприлюднив відеоролик з кадрами, знятими відважними українцями, які не віддадуть своєї землі (+відео)

02 березня 2022 року, 14:54

Мер Києва Віталій Кличко оприлюднив відеоролик, в якому зібрані кадри, зняті українцями з різних міст України, в домівки яких прийшла війна. Ролик опублікований в соцмережах із субтитрами трьома мовами.

 «Про те, що сьогодні відбувається в Україні. В незалежній державі в центрі Європи, куди прийшли російські окупанти-вбивці. Це – відео, зняте відважними українцями, які не віддадуть своєї землі!» – підкреслив Віталій Кличко.

На відео – кадри обстрілу російськими окупантами Київської телевежі, в результаті якого загинуло пʼятеро мирних людей.

Обстріли житлових кварталів Києва, міст Буча, Ірпінь та Васильків, обстріли Харкова та інших міст і селищ України.

Відео, зняте звичайними людьми, свідчить і про те, що українці гідно чинять спротив окупантам. Бойові підрозділи та сили територіальної оборони відбивають наступи російських військ.

Цивільне населення переховується у бомбосховищах та укриттях, де, зокрема вже народилися перші діти війни. Небайдужі громадяни допомагають своїм захисникам: налагоджують забезпечення харчами, готують коктейлі Молотова. Без зброї, з українськими прапорами зупиняють ворожі колони і розвертають їх назад до Росії чи Білорусі.

УКР

РУС

ENG

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]