Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Переможе той, хто відстоює свою землю, справедливість і правду! Історія це вже неодноразово довела»

09 травня 2020 року, 14:05

Переможе той, хто відстоює свою землю, справедливість і правду! Історія це вже неодноразово довела. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці у Facebook. 

«Друзі! Сьогодні, у День перемоги над нацизмом, ми згадуємо тих, хто героїчно захищав свою землю, хто поліг у роки Другої світової. І вшановує тих, хто вижив у горнилі боїв і повернувся додому. З кожним роком, на жаль, з нами все менше ветеранів і свідків тієї страшної війни. І сьогодні ми, як ніколи, цінуємо мир і розуміємо, якою великою ціною він досягається. Бо знову українцям зі зброєю в руках доводиться захищати свою землю, відстоювати незалежність своєї держави, втрачати своїх найкращих патріотів», – підкреслив Віталій Кличко.

Він зазначив, що трагічні уроки минулого – це нагадування всьому світу, що будь-які загарбницькі дії потрібно вчасно і жорстко зупиняти. Інакше – агресія проти однієї держави може дістатися й інших.

«Переможе той, хто відстоює свою землю, справедливість і правду! Історія це вже неодноразово довела. Доведуть знову й українці!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]