Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Перейменування проспекту Перемоги не є нагальною проблемою для Києва»

12 квітня 2017 року, 15:52

 

Розгляд питання щодо перейменування проспекту Перемоги в столиці не є першочерговим і невідкладним завданням. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, коментуючи інформацію про можливе перейменування проспекту Перемоги на Брест-Литовський проспект.

Віталій Кличко нагадав, що цей проект рішення подали депутати від «Свободи» і він насправді ще проходить процедуру в комісіях Київради. Мер додав, що в рамках декомунізації, за списком, який визначив і оприлюднив Інститут національної пам’яті, в Києві вже перейменовано 144 вулиці. Окрім того, наголосив він, наразі триває громадське обговорення щодо назв двох вулиць, а щодо шести – розглядають варіанти перейменувань комісії Київради.

«Проспект Перемоги до цього переліку не увійшов. Тому особисто моя думка, розгляд питання про його перейменування – не таке першочергове й невідкладне завдання», – наголосив столичний голова.

Віталій Кличко підкреслив, що в Києві є значна кількість інших проблем, які необхідно розв’язувати.

«До того ж перемога – це широке поняття, я не бачу в ньому політичного забарвлення. Перемога нам потрібна і сьогодні, Україні, я маю на увазі», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]