Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Підготовка до проведення Євробачення у Києві дасть значний поштовх для розвитку інфраструктури міста»

07 жовтня 2016 року, 20:57

Підготовка до проведення Євробачення у Києві дасть значний поштовх для розвитку інфраструктури міста, а проведення конкурсу сприятиме роботі туристичної галузі. Про це в інтерв’ю телеканалу «Київ» заявив мер столиці Віталій Кличко.

«Готуючись до Євробачення, ми вкладаємо кошти в інфраструктуру міста. Після завершення пісенного конкурсу у столиці буде ще більше відремонтованих доріг, нових інфраструктурних об’єктів, зон відпочинку та громадських просторів», – наголосив Віталій Кличко.

Мер Києва зазначив, що багато країн змагаються за право проведення таких масштабних заходів, як Євробачення. Адже це – не лише реклама для країни та міста, а й можливість залучення інвесторів та туристів, які відвідають місто. «Всі ці гості житимуть у столичних готелях, відвідуватимуть ресторани, музеї, гулятимуть Києвом – все це сприяє розвитку туристичної інфраструктури. Адже Київ поки що не повністю використовує свій туристичний потенціал, і, впевнений, проведення Євробачення стане гарним поштовхом для розвитку туристичної галузі міста», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]