Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко підтримав українських футболістів: Шлях до великих перемог неможливий без поразок і розчарувань

04 липня 2021 року, 0:09

Мер Києва Віталій Кличко підтримав футболістів збірної України після поразки у чвертьфіналі Євро – 2020 у матчі з Англією. Слова підтримки Віталій Кличко опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Хочу висловити підтримку нашим футболістам! Гра з однією із найсильніших збірних не тільки Європи, а й світу, була для українців, справді, випробуванням. Збірна України, що вперше вийшла в чвертьфінал Євро, показала силу духу і волю до перемоги. І показала потенціал команди. Шлях до великих звершень неможливий без поразок і розчарувань. Вони дають досвід, гартують волю і налаштовують на вдосконалення майстерності. Головне – не те, упав ти чи ні. Головне – чи зміг ти потім піднятися і гідно йти далі. До перемоги! Слава Україні! Героям слава!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]