Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Пішохідний міст, що з’єднає Володимирську гірку з Аркою дружби народів, плануємо відкрити до Дня міста»

04 березня 2019 року, 20:52

Пішохідний міст, що з’єднає Володимирську гірку з Аркою дружби народів, планують відкрити до Дня міста, який столиця традиційно святкує наприкінці травня. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу «Прямий».

«Цього року ми презентуємо оновлені Пейзажну алею і Алею художників. А далі великий туристичний маршрут ітиме до нового пішохідного мосту, який ми плануємо відкрити на День Києва», – сказав Віталій Кличко. Він нагадав, що ідеї звести такий міст вже більше 100 років.

Пішохідний міст з’єднає дві туристичні зони – Володимирську гірку та Арку дружби народів. Довжина мосту буде 210 метрів, підлогу оглядових майданчиків зроблять зі скла. Облаштують і велодоріжку.

«Це буде сучасний міст, який зробить наше місто ще більш привабливим для туристів», – додав мер Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]