Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Після ранкових атак на столицю без опалення залишаються близько 3% споживачів. Діють аварійні та екстрені вимкнення електроенергії

19 грудня 2022 року, 12:39

Після ранкових атак агресора на столицю і пошкодження об’єктів інфраструктури, комунальникам вже вдалося відновити роботу більшості котелень. Без опалення залишаються близько 3% споживачів. Система водопостачання столиці працює в штатному режимі. Діють аварійні та екстрені вимкнення електроенергії. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу «Київ».

«Атака дронами на столицю відбулася рано вранці. Вибухи пролунали в двох районах – Солом’янському та Шевченківському. Люди, слава Богу, не постраждали. Є пошкодження об’єктів критичної інфраструктури. Енергетики та тепловики працюють над тим, щоб оперативно стабілізувати ситуацію з енерго- та теплопостачанням. На цю годину вже вдалося відновити роботу більшості котелень. Без опалення залишаються близько 3% споживачів. Система водопостачання столиці працює в штатному режимі», – повідомив Віталій Кличко.

Як оголосило «Укренерго», ситуація в енергетиці складна, тому діють аварійні та екстрені вимкнення. Найбільше в столиці від дефіциту електропостачання страждають Оболонський, Подільський та Деснянський райони.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]