Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Після ранкової атаки агресора 350 тисяч квартир киян залишилися без світла. 80 відсотків міста – без водопостачання

31 жовтня 2022 року, 11:59

У результаті ранкової ракетної атаки агресора і пошкодження енергооб’єкту біля Києва, 350 тисяч квартир столиці залишилися без світла. 80 відсотків міста – без водопостачання. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив в ефірі телеканалу «Київ».

«Усі ракети, які летіли в столицю, були збиті нашими ППО. За що їм велика подяка. Втім, були потрапляння по об’єктах у Київській області. Об’єкти, які зазнали пошкоджень, – частина єдиної енергетичної системи. Тому наразі 350 тисяч квартир столиці залишилися без світла. 80 відсотків міста – без водопостачання. Фахівці працюють, вивчають ступінь пошкоджень і роблять все, щоб якнайшвидше стабілізувати ситуацію», – наголосив Віталій Кличко.

Також він звернувся до водіїв із закликом бути більш уважними та обережними на дорогах столиці. Бо через знеструмлення не працюють багато світлофорів у місті.

У роботі наземного громадського транспорту наразі змін немає. Працює і столичний метрополітен.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]