Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Після атаки агресора на об’єкти критичної інфраструктури столиці 18 жовтня на одному з них загинули троє людей

18 жовтня 2022 року, 15:09

Після ракетної атаки росії сьогодні вранці на об’єкти критичної інфраструктури столиці пошкоджені два об’єкти. На одному з них загинули троє людей. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі телеканалу «Київ».

«В результаті атаки на критичну інфраструктуру Києва загинули троє людей. Це – співробітники одного з об’єктів критичної інфраструктури», – сказав мер Києва.

За його словами, обстріляні об’єкти зазнали значних пошкоджень. Міські служби роблять усе можливе, щоб ліквідувати наслідки надзвичайної ситуації.

«Із цим пов’язане тимчасове відключення електро- та водопостачання в окремих районах столиці. Працюємо напружено, аби ліквідувати наслідки ситуації. Прошу киян із розумінням ставитися до цієї ситуації», – наголосив Віталій Кличко.

Він закликав мешканців столиці та власників бізнесу економити споживання електроенергії. Адже у зв’язку з обстрілами об’єктів критичної інфраструктури, яких зазнає столиця вже другий тиждень, і яких зазнають інші міста України, відбувається перенавантаження системи енергозабезпечення.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]