Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко побажав перемоги Олександру Усику: «Щоб прозвучав у Москві переможний український гімн і піднявся український прапор»

21 липня 2018 року, 12:09

Мер Києва, екс-чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Віталій Кличко побажав беззаперечної перемоги українському чемпіону Олександру Усику, який боксуватиме сьогодні в Москві проти росіянина Мурата Гассієва. Про це Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Сьогодні Олександру Усику треба отримати перемогу. Як ніколи... Ми всі розуміємо, наскільки складним буде цей поєдинок. Перш за все, психологічно. Для нього це – найважливіший бій в кар’єрі. Адже йдеться про пояси WBC, WBO, WBA, IBF, а також пояс журналу The Ring, статус абсолютного чемпіона світу та кубок Мухаммеда Алі. Бажаю Сашку витримати тиск і атмосферу навколо, перемогти беззаперечно! Щоб прозвучав у Москві переможний український гімн і піднявся український прапор. Як це було в 2013 році, коли Володимир Кличко переміг у поєдинку з Олександром Повєткіним. Сашко, ми тримаємо кулаки і очікуємо на перемогу! Удачі!» – написав мер столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]