Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко побував у багатоповерхівці в Святошинському районі, куди вночі влучили уламки російського дрону (+фото)

08 травня 2023 року, 11:57

Мер Києва Віталій Кличко побував у багатоповерхівці в Святошинському районі столиці, куди вночі влучили уламки російського дрону та оглянув одну з пошкоджених квартир. Про це Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Побував у багатоповерхівці, куди вночі влучили уламки російського дрону. Минулої ночі варвари влаштували наймасовішу атаку дронами-камікадзе. Запустили майже 60 «шахедів». 36 із них летіли на столицю. Всі були збиті силами ППО. Однак уламки кількох дронів пошкодили деякі соціальні об’єкти та житловий багатоповерховий будинок у Святошинському районі. На щастя, обійшлося без жертв. Але поранені п’ятеро людей у двох районах міста. Троє з них – у багатоповерхівці. Двох постраждалих госпіталізували, одного з них прооперували. Лікарі кажуть, що загрози життю немає», – написав Віталій Кличко.

Він зазначив, що міська влада надасть необхідну допомогу постраждалим та оперативно, після висновків спеціальної комісії, відновить пошкоджене житло.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]