Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко подякував усім, хто долучився до змін у Києві в 2017 році

27 грудня 2017 року, 18:14

Мер Києва Віталій Кличко подякував усім, хто долучився до змін у Києві у 2017 році. Про це він написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук і запостив відеоролик про те, як змінилася українська столиця протягом цього року.

«Друзі, я дякую всім, хто долучився до змін у Києві в 2017 році. Дякую фахівцям у різних сферах, небайдужим киянам, активістам. Дякую і тим, хто підтримував, і тим, хто критикував. Ми всі разом працювали, вдосконалювали свою роботу, враховували помилки. Наступного року не збавляємо темпів! Змінюємо Київ разом!» – закликав киян Віталій Кличко.

У відеоролику йдеться про відновлення інфраструктури, ремонт доріг, будівництво нових шкіл та дитсадків, створення громадських просторів, оновлення громадського транспорту в Києві, а також про плани столичної влади – зокрема, будівництво метро на Виноградар і добудову Подільсько-Воскресенського мосту.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]