Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав, як облаштували новий літній вольєр для улюбленця відвідувачів Київзоо – горили Тоні

07 серпня 2021 року, 16:04

Мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook оприлюднив відео про те, як у київському зоопарку облаштували новий вольєр для улюбленця відвідувачів – горили Тоні.

«Ми продовжуємо оновлювати столичний зоопарк. І робимо все, аби зробити життя його мешканців комфортним і наближеним до природних умов. Наприклад, для горили Тоні, улюбленця відвідувачів, облаштували новий вольєр на відкритому просторі. Тоні вже похилого віку – йому скоро виповниться 47 років. І будь-які нововведення для нього мають відбуватися поступово», – підкреслив у дописі до відео Віталій Кличко.

Тому спочатку здійснили моніторинг стану здоров’я горили. Для цього два рази спеціально до Тоні приїжджали найкращі європейські фахівці з Інституту ветеринарії дикої природи і зоопарку імені Лейбніца, що у Берліні. Вони надали рекомендації щодо змін в раціоні Тоні й поради з організації його вигулу на відкритому повітрі.

«Новий вольєр – дуже просторий та максимально наближений до природного середовища. А поки Тоні вивчатиме та обживатиме літне приміщення, його зимове помешкання капітально відремонтують та облаштують. Приходьте в Київзоо подивитися, як Тоні облаштовується на новому місці!», – написав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]