Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав, як сяятиме фігура жирафа у київському зоопарку (+відео)

21 грудня 2019 року, 11:49

У столичному зоопарку тривають масштабні роботи з реконструкції. Там також протестували сучасну підсвітку велетенської фігури жирафа, що встановлена на новій території вхідної групи.

Відео з зоопарку мер Києва Віталій Кличко опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Друзі! Ті, хто проїжджав чи проходив повз столичний зоопарк останніми днями, напевно помітили, як засяяв увечері наш різнокольоровий жираф. 15-метрову фігуру жирафа встановили на площі нової вхідної групи в зоопарк, що ми облаштовуємо на розі проспекту Перемоги та вулиці Зоологічної. До відкриття нового входу, яке плануємо на весну, встановимо ще й сучасну підсвітку жирафа. Кілька вечорів її тестували. Виглядає дуже гарно! Сучасні технології візуалізації створюють світлове шоу за допомогою спеціальних проекторів. Промені спрямовані тільки на скульптуру і не засліплюватимуть світлом відвідувачів, які перебуватимуть поруч, чи авто, що проїжджають проспектом», – написав Віталій Кличко.

Мер висловив переконання, що велетень-жираф стане ще одним із символів оновленого київського зоопарку.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]