Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко показав зруйнований після обстрілу російськими окупантами будинок у Святошинському районі: Світ повинен бачити, як Росія намагається знищити нашу державу, як вбиває українців (+відео)

15 березня 2022 року, 14:42

Мер Києва Віталій Кличко опублікував у своєму Telegram-каналі відео зруйнованого після обстрілу російськими окупантами будинку у Святошинському районі столиці. Туди Віталій Кличко виїхав, аби подивитися, як працюють рятувальники, які досі ліквідовують пожежу, та поспілкуватися з мешканцями зруйнованого будинку.

«Увесь світ повинен знати і бачити, що відбувається в Україні. Як Росія намагається знищити нашу державу, наші міста, як вбиває українців. Це – будинок у Святошинському районі. Точніше, те – що від нього залишилося після влучення снаряду. Рятувальники досі гасять вогонь, з раннього ранку. За попередніми даними, загинули четверо людей. Ми не можемо сказати поки що точну кількість, бо рятувальники дісталися ще не до всіх поверхів», – додав мер Києва у відео з місця події.

Наразі місто готове тимчасово поселити мешканців зруйнованого будинку у школах та дитячих садочках району. А тих, хто згоден, – відправити до Західної України. Людей забезпечать їжею та всім необхідним.

«Ми, українці, ніколи не станемо на коліна! Ми будемо захищати наше місто! Ми не втечемо! Ми захищаємо наших дітей, наші сімʼї, наші домівки і наше майбутнє! Майбутнє України!» – наголосив Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]