Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко поспілкувався онлайн з мером Барселони Адою Колау: Війна, з якою Росія прийшла в Україну, стосується кожного громадянина Європи

24 березня 2022 року, 15:33

Мер Києва Віталій Кличко поспілкувався онлайн із мером Барселони Адою Колау. Віталій Кличко зазначив, що війна, з якою Росія прийшла в Україну, стосується кожного громадянина Європи, а його колега з Барселони засвідчила політичну підтримку та готовність надавати гуманітарну допомогу Києву. Про це мер української столиці написав у своєму Telegram-каналі.

«Сьогодні поспілкувався онлайн з мером Барселони Адою Колау. Підкреслив, що українці, які героїчно боронять свою землю, захищають сьогодні принципи і своє право жити в демократичній країні, а не в диктатурі Путіна. Війна, з якою Росія прийшла в Україну, стосується кожного громадянина Європи. Бо Росія кинула виклик європейським цінностям демократії і свободи», – підкреслив Віталій Кличко.

Своєю чергою пані Ада Колау зазначила, що розуміє, що насправді відбувається в Україні. І наголосила на політичній підтримці Києва й України. А також засвідчила готовність і надалі надавати гуманітарну допомогу Києву.

«Із необхідного я назвав медикаменти, захисне спорядження для медиків та рятувальників, засоби цивільного захисту населення. А також моя колега пообіцяла, що Барселона передасть спецтехніку для потреб Києва. Я дякую всім нашим партнерам за підтримку і допомогу Україні. І закликаю до подальшого тиску на Росію – економічного й політичного!» – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]