Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко поспілкувався з активістами ініціативи «Києве, мий» і пообіцяв допомогти їм з обладнанням (+фото, відео)

18 серпня 2020 року, 17:56

Мер Києва Віталій Кличко поспілкувався з активістами ініціативи «Києве, мий», які сьогодні відмивали від графіті гранітну стіну на вулиці Прорізній перед гімназією № 48, і пообіцяв допомогти їм із купівлею необхідного обладнання. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook та опублікував відео про те, як активісти відмивають  будівлі столиці.

«Сьогодні зустрівся з активною молоддю, представниками ініціативи «Києве, мий». Ці хлопці та дівчата розуміють, що вигляд нашого міста залежить не тільки від комунальних служб, але й від самих мешканців столиці», – написав Віталій Кличко.

На рахунку активістів уже не один відмитий від графіті об’єкт. Це і пам’ятник княгині Ользі, і площа перед Бессарабським ринком, і підземні переходи на Майдані Незалежності та площі Льва Толстого, інші об’єкти.

«Комунальна корпорація «Київавтодор» надає нам за необхідності воду, якщо ми миємо в тих місцях, де вона не підведена. Наприклад, тут – на вулиці, біля гімназії. Біля пам’ятника Княгині Ользі ми теж використовували комунальні поливальні машини для подачі води на миючу техніку. Також комунальники допомагають нам з нанесенням розчинника на стіну, там де є графіті. Розчинник потужний, тому зараз нанесемо, буквально 5 хвилин, він прореагує і зразу змиємо. Все буде чисто, так, як було побудовано колись», – розповів активіст ініціативи Єлисей Ходоловський.

Віталій Кличко підкреслив, що столична влада співпрацює з киянами, які люблять столицю і долучаються до того, щоб робити її кращою.

«Представникам ініціативи «Києве, мий» місто підвозить воду для миття об’єктів, забезпечує розчинником, пензлями. Також я пообіцяв допомогти придбати обладнання, яке вкрай потрібне для їх місії», – зазначив Віталій Кличко.

Зустріч Віталія Кличка з активістами ініціативи «Києве, мий»

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]