Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко поспілкувався з мером Берліна

12 серпня 2022 року, 16:55

Мер Києва Віталій Кличко поспілкувався онлайн з мером Берліна Францискою Гіффай. Про це Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Поспілкувався з мером Берліна Францискою Гіффай. Перш за все, подякував за допомогу, яку надає Німеччина Україні та Києву. Зокрема, Берлін з перших днів широкомасштабного вторгнення росії прийняв багато біженців з України. І на сьогодні тимчасовий притулок там мають понад 100 тисяч українців, – зазначив мер Києва. – Також я підкреслив, що не розумію і не поділяю позицію канцлера Німеччини Олафа Шольца, який не підтримує призупинення видачі шенгенських віз росіянам. Але ж російські громадяни воюють в Україні, знущаючись та вбиваючи мирних українців, дітей, знищуючи наші міста та села. Російські громадяни, в більшості, підтримують політику путіна і його криваві імперські амбіції».

Він зазначив, що під час бесіди також обговорили з мером Берліна загрози медіавійни, яку веде росія проти України та Європи.

«І оскільки кібербезпека є критично важливою сьогодні,  ми домовились із Францискою Гіффай про співпрацю наших міст у сфері діджиталізації», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]