Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Потрібно створити законодавчий механізм відповідальності за порушення правил паркування»

05 жовтня 2017 року, 11:01

Потрібно створити законодавчий механізм відповідальності за порушення правил паркування транспортних засобів, а також має бути створена муніципальна паркувальна інспекція. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час виступу на початку засідання Київради.

«Серед важливих проектів рішень, винесених на сьогоднішнє засідання, – створення комунального некомерційного підприємства «Київський міський центр крові». Його планується створити за рахунок злиття державного підприємства «Дорожня станція переливання крові Південно-Західної залізниці» та Київського міського центру крові», – зазначив Віталій Кличко.

Також, зауважив мер Києва, у порядку денному Київради декілька звернень до уряду та парламенту, зокрема, щодо вдосконалення регулювання відносин у сфері паркування транспортних засобів.

«Ми два роки чекаємо на закон, який парламент ухвалив поки що тільки в першому читанні. І пропонуємо звернутися до Верховної Ради – створити законодавчий механізм відповідальності за порушення правил паркування транспортних засобів, посилення такої відповідальності та створення муніципальної паркувальної інспекції. Тому що ситуація з паркуванням – це повний безлад, а в нас немає законних механізмів для її розв’язання», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]