Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко презентував концепцію транспортної та паркувальної політики столиці: У Києві вже облаштували 185 кілометрів велодоріжок і спроектували ще 100 км (+фото, відео)

07 жовтня 2021 року, 14:35

У столиці вже облаштували 185 кілометрів велодоріжок. Іще 100 спроектували і планують облаштувати наступного року. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час презентації основних напрямів концепції транспортної та паркувальної політики Києва.

«Іще однією альтернативою приватному автотранспорту є велосипеди та інший легкий персональний транспорт. Київ за останні роки стає все більш зручним для велосипедистів, – сказав Кличко. –  Ми вже облаштували 185 кілометрів велодоріжок. І продовжуємо роботу в цьому напрямку. Вже спроектували для подальшого облаштування в наступному році майже 100 кілометрів велодоріжок. Я сам велосипедист і розумію наскільки важлива зручна та безпечна вело інфраструктура», – зазначив Віталій Кличко.

Презентація концепції транспортної та паркувальної політики столиці

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]