Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав держслужбовців із професійним святом

23 червня 2022 року, 16:32

Мер Києва Віталій Кличко привітав держслужбовців Київської міської державної адміністрації із професійним святом – Днем державної служби. А також нагородив їх Почесними грамотами та відзнаками Київського міського голови. Всього Віталій Кличко вручив 25 Почесних грамот та 9 Подяк.

«Сьогодні ми зустрілися, аби привітати один одного з професійним святом. І сьогодні мені особисто приємно вітати тих державних службовців, які в цей складний для України час сумлінно виконують свою роботу. Сьогодні наша спільна робота – це теж своєрідний фронт. Ми повинні оперативно реагувати на повсякденні виклики в житті міста. Вирішувати комунальні та соціальні питання мешканців столиці. Допомагати всім, чим можемо, нашим захисникам. На органах місцевого самоврядування наразі дуже велика відповідальність», – сказав Віталій Кличко.

Він зазначив, що з перших днів широкомасштабного вторгнення російських варварів, коли столицю бомбили майже щодня і ворог намагався захопити Київ, багато співробітників КМДА працювали практично цілодобово.

«Завдяки вам, завдяки вашим зусиллям ми швидко налагодили роботу міських служб в умовах воєнного стану. І я дякую вам усім за це. Ви продовжуєте працювати в нових, складних умовах і забезпечувати життєдіяльність столиці України. Ми разом стоїмо пліч-о-пліч і виконуємо свою місію. Так, сьогодні перед нами багато викликів. І буде ще багато випробувань. І не всі плани через війну нам вдається реалізувати. Але ми працюємо в кризовій ситуації. І втілюємо проекти, що змінюють нашу столицю та життя її мешканців. Я бажаю всім нам Перемоги та миру. Витримки і сил, здоров’я нам і нашим близьким!» – наголосив Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]