Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав Київський національний академічний театр оперети з 85-річчям (+фото)

18 грудня 2019 року, 20:50

Мер Києва Віталій Кличко привітав колектив та глядачів Київського національного академічного театру оперети з 85-річчям. Міський голова завітав на святковий вечір «85 Step by Step», що відбувся в театрі.

«Я радий вітати вас усіх у найкращому театрі не лише Києва, а й України, та одному з найкращих театрів Європи. Дуже важлива місія театру – дарувати позитивні емоції, натхнення. І за ці 85 років багато людей, що відвідали театр оперети, отримали такі незабутні емоції. Сьогодні київська оперета – улюблене місце дозвілля для киян і гостей столиці! Тож продовжуйте радувати своїх шанувальників і надалі. Творіть і надихайте!» – сказав Віталій Кличко.

Він зазначив, що міська влада робить все можливе для підтримки театрального мистецтва і продовжуватиме це робити.

Також Віталій Кличко привітав колектив театру та глядачів із прийдешніми святами Нового Року та Різдва Христового та вручив співробітникам Київського національного академічного театру оперети державні нагороди за внесок у розвиток українського театрального мистецтва та з нагоди 85-річчя театру, а також подяки Київського міського голови.

Київський національний академічний театр оперети – єдиний театр в Україні, що має найбільшу кількість сцен – 5. Крім основної – ще 4 сценічних майданчики.

За останніх 5 років за бюджетні кошти міста здійснили значну роботу з реставрації будівлі театру – фасаду, вікон, дверей, покрівлі, вестибюлю, ремонт санвузлів для глядачів та встановили кондиціонування для їх комфорту, замінили тепло- та електромережі, здійснили реконструкцію сцени та оновили сценічне обладнання (світло і звук). За 2011-2019 рр. на реконструкцію та оновлення театру оперети було виділено понад 180 млн грн.

Привітання колективу та глядачів Київського національного академічного театру оперети з 85-річчям

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]