Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав колектив КБ «Антонова» з 75-річчям заснування: Міцних крил, безхмарного неба та нових висот!

31 травня 2021 року, 14:03

Мер Києва Віталій Кличко відвідав конструкторське бюро «Антонова» та привітав його колектив із 75 – річчям заснування підприємства.

«Дуже приємно сьогодні перебувати на легендарному підприємстві. І дуже приємно особисто привітати вас з великою датою – 75-річчям заснування конструкторського бюро «Антонова». Саме тут творилася історія літаків, які відомі на весь світ. «Антонов» – це один з брендів України, брендів Києва, яким ми маємо пишатися!» – наголосив Віталій Кличко.

Він зазначив, що 120 типів та модифікацій літаків «АН» були вироблені за роки роботи конструкторського бюро. Це, зокрема, і славетний біплан АН-2 і АН-124 «Руслан».

«Ну, а наш велетень АН – 225 «Мрія» – унікальний. Цей літак встановив понад 250 рекордів! Саме він доставляє великі гуманітарні вантажі по всьому світу. Ваше підприємство дуже важливе для столиці! Тут працює 9,5 тисяч фахівців різних спеціальностей. Людей, які свій талант, свою енергію спрямовують на створення нових літаків, на створення нових легенд! Вітаю вас із 75-річчям вашого підприємства і бажаю міцних крил, безхмарного неба та нових висот!» – сказав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]