Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав педагогів та учнів столичної спеціалізованої школи №57 зі 100-річним ювілеєм закладу (+фото)

21 квітня 2023 року, 18:23

Мер Києва Віталій Кличко привітав педагогів та учнів спеціалізованої школи №57 з поглибленим вивченням англійської мови зі 100-річним ювілеєм закладу. Одна з найстаріших шкіл столиці розташована у Шевченківському районі міста. Про це Віталій Кличко написав на своїй сторінці у Facebook.

«У цій школі навчаються понад 500 учнів. Освітній процес організовують більше 60 педагогів. Цей навчальний заклад бере участь у різних міжнародних та міських проектах, зокрема: Міжнародний Кубок Вчених «World Scholars Cup», «Ми за екологічну безпеку Києва», «Розумне та безпечне місто». Серед випускників школи – відомі дипломати, науковці, лікарі, поети, актори та спортсмени», – написав мер Києва.

Віталій Кличко подякував активній спільноті школи № 57 за те, що в цей драматичний для України час вона згуртувалася для допомоги Збройним Силам України та українцям, які постраждали від дій російських варварів. Вчителі, батьки, учні та випускники школи збирають і надсилають допомогу військовим та вимушеним переселенцям. Чимало випускників та працівників школи наразі боронять Україну в лавах Збройних Сил.

«Разом ми все подолаємо, вистоїмо та переможемо! Бо українці – люблять свою країну і роблять, кожен на своєму місці, все, заради волі, успіху та розвитку нашої держави», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]