Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав правоохоронців із Днем Національної поліції

04 липня 2018 року, 14:52

Мер Києва Віталій Кличко привітав поліцейських із Днем Національної поліції, яка сьогодні відзначає третю річницю.

Віталій Кличко подякував правоохоронцям за їх роботу і висловив сподівання, що невдовзі в Україні з‘явиться і муніципальна поліція.

«Сьогодні поліція виконує свої обов’язки, забезпечує правопорядок у дуже складний для нашої країни час. Правоохоронцям доводиться реагувати на багато викликів і загроз, – зазначив мер столиці. – Ми всі хочемо, щоб робота поліції була більш ефективною, але зазначу й те, що, наприклад, багато великих подій, які відбувалися в столиці – Євробачення, фінал Ліги Чемпіонів, не пройшли б на такому високому рівні без професійної і злагодженої роботи наших правоохоронців. Ми вдячні за їхню допомогу, за співпрацю і теж, як міська влада, готові завжди допомагати задля ефективного забезпечення правопорядку і спокою на вулицях столиці», – сказав Віталій Кличко.

Міський голова побажав поліцейським успіху, професійного вдосконалення і вдячності людей, яким вони допомагають.

«Також я сподіваюся, що найближчим часом у Києві й інших містах буде створено і муніципальну поліцію. За найкращими світовими стандартами. Це питання дуже актуальне і ми давно розраховуємо на його вирішення», – наголосив мер столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]