Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав рішення Парламенту щодо ухвалення закону, який дозволить навести лад в сфері паркування

21 грудня 2017 року, 17:35

Мер Києва Віталій Кличко позитивно оцінив ухвалення Парламентом в цілому закону, який дозволить навести лад у сфері паркування. Про це він заявив під час засідання Київради, коментуючи відповідне рішення Парламенту.

«Я хочу всіх привітати, що врешті-решт, через два роки після подання проекту, ухвалили дуже важливий не тільки для Києва, а і для всіх міст України закон», – сказав Віталій Кличко.

Він наголосив, що ухвалення закону дозволить навести лад у паркуванні на вулицях міст та залучити додаткові інвестиції в будівництво паркінгів.

Зокрема, Парламент ухвалив в цілому закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування сфери паркування транспортних засобів» (№ 5364). «За» проголосували 237 народних депутатів.

Передбачено запровадження законодавчого механізму невідворотності відповідальності за порушення правил зупинки, стоянки та паркування транспортних засобів шляхом запровадження фото-, відеофіксації правопорушень.

Зокрема, місцеві органи влади матимуть право займатись евакуацією та штрафуванням власників транспортних засобів, що припарковані з порушенням. Закон вступає в дію через півроку після його публікації.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]