Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав столичних рятувальників із професійним святом  та вручив нагороди від міста (+фото)

17 вересня 2021 року, 12:01

Мер Києва Віталій Кличко привітав столичних рятувальників із професійним світом та вручив нагороди від міста. Церемонія відбулася біля приміщення КМДА, де рятувальники представили киянам кілька зразків сучасної спецтехніки.

«Мені дуже приємно вітати з професійним святом тих, хто щодня забезпечує спокій у нашому місті та рятує здоров’я і життя киян. Дякую кожному з вас за мужність і відданість такій непростій і небезпечній роботі. Адже наше місто – великий мегаполіс, де щодня трапляється чимало надзвичайних подій. І тоді на допомогу приходить висококласна команда рятувальників. Це понад 3,5 тисячі людей, які професійно виконують свою роботу», – наголосив Віталій Кличко.

Він зазначив, щодоби київські рятувальники здійснюють понад 40 виїздів різної складності – техногенні аварії, наслідки злив і снігопадів, гасіння пожеж у будинках чи на території лісів, щоденна допомога людям, які потрапили в біду.

«Сьогодні київські рятувальники – а це і «Київська аварійно-рятувальна служба», і Головне управління Держслужби з надзвичайних ситуацій, і рятувальники КП «Плесо» та інші служби – працюють як одна команда заради безпеки і спокою в столиці. Місто, зі свого боку, продовжує забезпечувати найнеобхіднішим рятувальні служби. У першу чергу – аварійно-рятувальною технікою та спорядженням», – сказав Віталій Кличко.

За його словами, минулого року в столиці створили спеціальний Департамент муніципальної безпеки. За останні кілька років місто оновило спецтехніку. Зокрема, закупили водолазну машину, автовишку для доступу до висотних будівель та конструкцій, дві аварійно-рятувальних автівки, отримали авто для ліквідації пожеж.

Цього ж року місто спрямувало 32 млн грн на подальше оновлення техніки рятувальників – як київського гарнізону ДСНС, так і комунальної «Київської аварійно-рятувальної служби».

Привітання столичних рятувальників із професійним світом та вручення нагород від міста

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]