Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав столичних школярів зі святом Останнього дзвоника

30 травня 2018 року, 9:57

Мер Києва Віталій Кличко привітав столичних школярів зі святом Останнього дзвоника. І побажав випускникам київських шкіл успіху і перемог у дорослому житті.

Віталій Кличко наголосив, що останній дзвоник є символічним закінченням важливого етапу у житті випускників столичних шкіл.

«Школа та вчителі дали вам багато важливих знань, принципів, заклали основу. І я вірю, що кожен із вас належним чином скористається цими знаннями у майбутньому», – наголосив міський голова.

Віталій Кличко побажав випускникам вдало реалізувати себе у дорослому житті.

«Бажаю вам знайти себе і зробити правильний вибір. Бо саме вам розбудовувати наше місто та нашу країну. І саме від вас залежить майбутнє України та наскільки вона буде сильною і успішною. Вірте у себе, ніколи не здавайтеся! Бо у житті немає нічого неможливого,» – додав мер столиці.

Віталій Кличко також висловив вдячність київським вчителям за їхню роботу, професіоналізм, доброту і терпіння.

«Ваша праця дуже важлива, бо ви виховуєте найдорожче – наших дітей», – підкреслив мер столиці.

Віталій Кличко також побажав школярам, які восени повернуться за шкільні парти, гарного відпочинку та цікавих подорожей і відкриттів.

Цьогоріч із 11 класів київських шкіл випускається 14,7 тис. дітей, а 9-й клас закінчують 23,7 тис. осіб.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]