Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав українців із Днем Гідності та Свободи

21 листопада 2018 року, 12:34

Сьогодні Україна відзначає День Гідності та Свободи і вшановує пам’ять Героїв, які поклали життя на Майдані і на східних кордонах нашої держави, захищаючи гідність, свободу і незалежність українців. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, вітаючи українців з Днем Гідності та Свободи.

«Сьогодні ми відзначаємо День Гідності і Свободи. Рівно п’ять років тому у цей день український народ піднявся на боротьбу за своє право жити у вільній, демократичній, європейській Україні. Перемога дісталася великою ціною – ціною життів героїв Небесної сотні. І боротьба триває досі – у кожному селі, містечку, столиці України! Це боротьба зі старою, бюрократичною системою влади, з корупцією, з інформаційною пропагандою агресора», – сказав Віталій Кличко.

Він зауважив, що Україна зможе дати гідну відсіч ворогам, коли стане успішною державою.

«Наша сила – в успіху перетворень, в успіху реформ, які ми мусимо втілити, в успіху кожного українця. І ми повинні якнайшвидше здійснити ті зміни, яких чекають люди. Зміни, за які піднявся і стояв Майдан, за які покладено життя найкращих українців», – підкреслив Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]