Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав українців із Днем Незалежності: «Кожен із нас створює майбутнє України»

24 серпня 2017 року, 8:44

Майбутнє України будує кожен її громадянин, і навіть із маленьких справ складаються великі зміни. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив у відеопривітанні українцям до 26-ї річниці незалежності України, яке опублікував на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

«День Незалежності. Для кожної країни – це символічний день її народження. Свято державності і самовизначення: як розвиватися, яким шляхом рухатися, яке майбутнє будувати. Україна створює своє майбутнє болісно, не так швидко, як хотілося б. Проходить через великі випробування. У труднощах гартується характер нашого народу, який показав, що вміє відстоювати свою честь та гідність, свободу, та незалежність своєї землі», – підкреслив мер столиці.

 Віталій Кличко наголосив, що майбутнє України створює кожен із нас – у своєму дворі, районі, своєму місті.

«Разом ми все осилимо та подолаємо, бо розуміємо, що з кожного кроку, з маленьких справ і подій складаються великі зміни. І тільки небайдужі та активні люди здатні їх втілювати. Вірте у себе! Вірте в Україну! З Днем Незалежності!» ,– сказав Віталій Кличко. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]