Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав українців із Днем Незалежності: «Український народ завжди відстоював свою гідність і свою свободу. Боровся і перемагав!»

24 серпня 2020 року, 10:16

Мер Києва Віталій Кличко привітав українців із Днем Незалежності. Відео з привітанням він опублікував на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Друзі! Незалежність і воля завойовуються в боротьбі. Ціною єднання і зусиль багатьох людей. Ціною втрат і перемог. Український народ завжди відстоював свою гідність і свою свободу. Боровся і перемагав! І сьогодні ми захищаємо суверенітет і територіальну цілісність своєї держави. Гинуть наші найкращі патріоти. Ми схиляємося перед героями-захисниками. І пам’ятаємо подвиг кожного. Ми любимо свою країну! Змінюємо її, робимо успішною європейською державою. Кожен своїми справами – в своєму місті, селищі, селі. Зі святом незалежності вас! Вірте в себе! Вірте в Україну! Слава Україні!» – звернувся до українців Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]