Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко привітав українців з Днем Конституції та взяв участь в урочистостях у парламенті (+фото)

28 червня 2021 року, 13:10

Мер Києва Віталій Кличко привітав українців з Днем Конституції та взяв участь в урочистому засіданні в Верховній Раді України.

«Конституція – це основа нашої державності, незалежності і демократії. 25 років Основному закону країни – це не так багато. Але перша Конституція в світі, що розподіляла владу за демократичними принципами, – Конституція Пилипа Орлика – була написана і ухвалена саме в Україні», – підкреслив Віталій Кличко.

Він зазначив, що сьогодні особливо важливо, щоб положення і норми української Конституції були не тільки декларативними, а й неухильно дотримувалися всіма інститутами влади.

«Я вірю, що Україна стане конституційно розвиненою та правовою європейською державою з високими стандартами життя і повним дотриманням демократичних прав і свобод кожного  громадянина. Як це гарантує Основний закон нашої країни», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]