Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко про «Workout Fest 2018»: «Київ знову збирає олімпійських чемпіонів та легенд спорту» (+відео)

23 серпня 2018 року, 14:23

Київ знову збирає олімпійських чемпіонів і легенд спорту. Цього разу в рамках Міжнародного спортивного фестивалю «Workout Fest 2018». Про це на прес-презентації фестивалю розповів мер Києва Віталій Кличко.

«Дуже добре, що такі заходи відбуваються саме у нас, у Києві. Тут зберуться імениті Workout-атлети з усього світу, олімпійські чемпіони і легенди спорту», – зазначив Віталій Кличко.

Мер Києва нагадав, що цього року столиця вже приймала Фінал Ліги Чемпіонів, чемпіонат Європи з міні-футболу. А восени у місті відбудеться Конгрес WBC.

«Це масштабні міжнародні події у світі спорту. Київ – енергійне і спортивне місто. І це не просто красиві слова. Захід, який відбудеться 25 серпня, – один із тих, що закріплюють за нашим містом звання спортивної столиці», – сказав Віталій Кличко.

Також мер подякував Федерації World Street Workout and Streetlifting, адже вони перші у світі, почали проводити міжнародні фестивалі і чемпіонати Здорового Способу Життя.

«Більше 2 млн людей у світі відмовилися від шкідливих звичок стараннями цих ентузіастів. Це велика справа!» – зазначив мер столиці.

У свою чергу, Денис Мінін, Лідер міжнародного руху за здоровий спосіб життя, голова міжнародної організації «Street Workout» подякував Віталію Кличку за те, що Київ системно розвиває спортивну інфраструктуру міста.

«Хотів би подякувати меру Києва. Зокрема за те, що місто не зупиняється тільки на підтримці таких заходів. Є розвиток інфраструктури міста для масового спорту. Чудовий приклад – парк «Наталка» на Оболоні, де багато спортивних майданчиків, на яких люди можуть займатися безкоштовно», – зазначив Денис Мінін.

Загалом, більше 200 учасників із України та інших держав змагатимуться цього року на «Workout fest 2018».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]