Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко про Леоніда Кравчука: На долю першого Президента випали буремні для нашої країни часи, непрості та історичні рішення, становлення української незалежності

10 травня 2022 року, 21:45

На долю першого Президента України Леоніда Кравчука випали буремні для нашої країни часи, непрості та історичні рішення, становлення української незалежності. Про це мер Києва Віталій Кличко написав у своєму Telegram-каналі.

«Сьогодні не стало першого Президента незалежної України Леоніда Кравчука. Він говорив, що лідером людину роблять три речі: талант, сильний характер та знання. Все це було притаманне Леоніду Макаровичу, який увійшов в історію нашої суверенної держави як перший її законно обраний лідер. На його долю випали буремні для нашої країни часи, непрості та історичні рішення, становлення української незалежності», – підкреслив Віталій Кличко.

Мер Києва підкреслив, що за свою незалежність та свободу країна бореться і сьогодні. У жахливій війні проти російського загарбника, який хоче відновити імперію.

«Та ми збережемо суверенітет і волю, які здобули понад 30 років тому! Ми не відступимо і переможемо! Дякую Вам, Леоніду Макаровичу, за любов до України, за Вашу мудрість і сміливість. Світла Вам пам‘ять, пане Президенте…», – написав Віталій Кличко.

Мер Києва висловив щирі співчуття рідним та близьким Леоніда Кравчука.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]