Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко про нові вибухи у Подільському районі столиці: На цей час — один загиблий. Всі служби - рятувальні, медики, поліція - працюють на місці

21 березня 2022 року, 0:25

У Подільському районі столиці пролунали кілька вибухів. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко у своєму Telegram-каналі.

"Друзі! Кілька вибухів у Подільському районі столиці. Зокрема, з інформації на даний момент,деякі будинки та на території одного з торгових центрів. Рятувальники, медики і поліція вже на місці", - зазначив Віталій Кличко.

Він також додав, що рятувальники ліквідовують сильну пожежу на території одного з торгівельних центрів у Подільському районі столиці.

"На цей час — один загиблий. Всі служби - рятувальні, медики, поліція - працюють на місці. Інформація уточнюється", - повідомив мер столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]